A belizonia csapat tagjai

 

 

Opovszki Lívia
ügyvezető, tulajdonos 

 

 „Gyeses kismamaként kezdtem el kereskedelemmel foglalkozni 2009-ben. Üzleteim megnyitása után további késztetést éreztem arra, hogy termékeimet még szélesebb körben értékesítsem, mert hittem benne, hogy az általam forgalmazott termékek ár-érték aránya megfelelő, ezáltal még szélesebb réteget tudok megszólítani velük. 2013-ban indítottam első ajándék webáruházamat, majd 2015-ben indítottam el, a ma is működő belizonia.hu oldalt. Webáruházunk dinamikusan fejlődik, egyre több elégedett, visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk. Munkatársaimra rendkívül büszke vagyok és bízom benne, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk. Azt gondolom nagyon fontos, hogy egy vezető mögött olyan csapat álljon, akik ugyanazt a célt tartják szem előtt: a vevők elégedettségét. Ebben a szellemben dolgozunk együtt!”

Munkatársaim véleménye:

"Kitűnő rálátással és megfontoltsággal terelgeti csapatunkat a fejlődés útján."

 

 

Kovács Jánosné Julika
BelizoBox Monor - üzletvezető

Monori üzletünk boltvezetője és eladója. Feladata az árubeszerzés, készletezés és újdonságok keresése.  2010-óta munkatársunk.

„Nagyon szeretem a munkámat és fontos számomra, hogy a vevők elégedettek legyenek velem és az ajándékbolttal egyaránt, erre törekszem leginkább.”

   

Fűzfa Melinda
belizonia.hu
ügyfélszolgálati asszisztens 


Feladata a rendelések fogadása a csomagok összekészítése, postázása valamint a reklamációkezelés. Ha kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban, ezen a telefonszámon 8-tól 16-ig rendelkezésedre áll. (06203257705). 2013-óta munkatársunk.

"Szeretem a munkámat. Az évek során, nyomon követhettem az ajándék webshopunk fejlődését. Munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy nap, mint nap ma már egyre több ember vehesse át a gondosan előkészített csomagjainkat.”

 

Pellei Vanda
belizonia.hu
marketing asszisztens

 
Feladata a webáruház adminisztrációja, a facebookos oldal kezelése, valamint a hírlevelek készítése kiküldése.  2015-óta munkatársunk.

„Számomra ez a munka egyben egy kísérletezés is, hiszen figyelemmel kísérem, hogy mi tetszik az embereknek mi az, amire felfigyelnek. Próbálom közelebb hozni magunkhoz a vásárlóinkat, hogy tudják, bennünk megbízhatnak. Remélem ezt a jövőben egyre nagyobb sikerrel érem el.”

 

Györke Gáborné Jutka
belizonia.hu
pénzügyi asszisztens


Feladata a számlázás és küldemény ellenőrzés. 2016. júniusában csatlakozott csapatunkhoz. Precíz és pontos munkavégzésének köszönhetően, minden csomag a helyére kerül.

„Külön öröm számomra, hogy egy fiatalos, lelkes csapatban dolgozhatok! Anyukaként fontosnak tartom, hogy az internet lehetőségét kihasználva vásároljanak az emberek! Rengeteg időt lehet vele spórolni, amit utána a gyerekekkel tudok tölteni. Biztatok mindenkit, hogy a Belizoniából vásároljon!”

 

 

 

 

BelizoBox - Monor, Petőfi S. u. 8.

ajándék nagymamáknak évfordulós ajándék, képkeretek party termékek mesés termékek vicces párna születésnapra
ajándékbolt ajándék barátnőknek ajándékbolt és webshop vicces párna bizsuk, ajándékbolt

 szerelmes ajándék pároknak