Belizonia, az ajándéksziget

Ballagás

 

Ballag már a véndiák tovább tovább…
Ti pedig ballagjatok az oldalunkra :))

                                  IMG 7926     IMG 7927
                                                          

Ballagási termékek kicsiknek…

b194 ballagasodra elni valo minden elet2 800x600B281 E b  k  s  boldog 800x600

Nagyoknak...

IMG 7928     IMG 7925

Tanároknak…

IMG 8153      IMG 8152

Dadusoknak, óvónéniknek…: )

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A szerelmesek napja!:)

Valentin nap!
Február 14-e, csodálatos keddi napra fog esni idén. Egyre elterjedtebb a szerelmesekről szóló ünnep nálunk is. Fogadjunk, hogy te is megteszel mindent, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ínycsiklandó vacsorát főzöl, vagy egy csodaszép étterembe foglalsz helyet. Felveszed a legszebb ruhádat, a legdögösebb alsóval. A házat rendbe teszed, gyertyák mindenhol, esetleg rózsaszirom. Eltünteted ebből az egyszerű keddi napból a hétköznapi dolgokat, és egy varázslatos atmoszférát teremtesz kettőtöknek. Megünnepelitek, hogy ebből a rengeteg emberből a világon ti mégis egymásra találtatok. Apró szerelmes üzenetek, hívások egész nap, mintha sose jönne el az este. De mégis eltelik a nap és végre találkoztok. Kezdődhet a romantika. Finom vacsora, szeretetteljes pillantások, könnyekig megható lágy zene… de várjunk csak, valamit elfelejtettél!! Hiszen nincsen ajándék, a nagy forgatagban kiment a fejedből, pedig ő épp egy hatalmas dobozt nyújt feléd szivecskés csomagolásban nagy masnival.  Most mégis mit teszel???

surpriseyt

 Ne aggódj ez csak egy rossz álom, hiszen te már rég megrendelted a tökéletes ajándékot a www.belizonia.hu oldalon.  Hatalmas választékunkból kinézted a hozzátok illő legjobb meglepetést, és tudod, hogy biztosan sikert aratsz vele. Ráadásul nem volt nagy macera ezzel, hiszen 5 perc alatt leadtad a rendelésed, és 2 munkanap alatt át is vehetted. Gondosan becsomagoltad és folytatódhat az immár mesés pillanat…

IMG 6343

Szóval a lágy zene.. az ajándékosztás, aminek mindketten nagyon-nagyon örültök, de már alig várjátok, hogy kevesebb legyen a textil és több az intenzitás. Tökéletes zárást adtok az estének, majd folytatjátok a hetet visszatérve az óriáskerék forgatagába. De mégis bennetek él még évekig az a gyönyörű keddi nap, és erre emlékeztetni fog titeket az ajándék is, amit egymásnak szántatok.:)

IMG 6506

Örülünk, hogy a Belizonia csapata hozzájárulhat a szép emlékekhez. Valentin napi játékunkkal akár ingyen is meglepheted párodat. (bővebb infó ITT: https://www.facebook.com/belizonia/photos/a.185206204848538.34151.185204104848748/1243113575724457/?type=3&theater)
Valamint emoji párnás akciónk keretében minden Szív szemes párnához ajándék rózsa szappan jár! 
unnamed

Köszönjük ha minket választassz, garantáltan nem fogsz csalódni. 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Visszaszámlálás elkezdődött:)

30 nap karácsonyig!
IMG 4829
Karácsonyi bögrék: 1190.-
http://belizonia.hu/karacsonyi-ajandekok

Képzeld el…reggel van...még aludhatnál ugyan, de valamiért már nem tudsz,valami körül vesz. Egy olyan érzés, hogy ma valami más, ma valahogy minden egy kicsit szebb, ma egy kicsit mindenkit jobban szeretsz. Felkelsz, készülsz, izgulsz, pakolsz, díszítesz, sütsz, főzöl.. mindenki a maga módján készül az estére. Gondosan becsomagolod még az utolsó ajándékot is, bele csempészve sok-sok szeretetet is és reménységet. Reménységet, hogy az ajándék célba ér. Reménységet, hogy örömet szerzel valakinek vele. Az a legszebb ebben a napban, hogy egy évben egyszer végre másokért vagyunk, elengedjük pár napra az én központú világunkat, és teljes szívvel, lélekkel dolgozunk azért, hogy tetsszen az ajándékunk, hogy mindenki finomnak találja a sütinket, hogy meglátogassuk a rokonokat, akikre egész évben nincs időnk, hogy végig gondoljuk kik is azok, akiket igazán szeretünk, és mellettünk vannak az év minden napján.  Az a csodálatos érzés, mikor este mosollyal az arcunkon fekszünk le, hiszen ez a pár nap csak rólunk szól, együtt az emberekkel, akik az életünk részei.
IMG 4828
990.-
http://belizonia.hu/karacsonyi-ajandekok/karacsonyfa-alaku-disz
http://belizonia.hu/karacsonyi-ajandekok/karacsonyfa-alaku-disz-angyalos
És ami a legjobb, már csak 30 napot kell várni erre a hatalmas csodára.!:)
Rendelj tőlünk szeretteidnek az ünnepekre! Karácsonyi mappánk folyamatosan bővül, és biztosan titeket is elvarázsolnak majd a gyönyörű termékek.:)

 IMG 4827
1890.-
http://belizonia.hu/karacsonyi-ajandekok/karacsonyi-parna-disz

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Játékszabályzat

Nyereményjáték szabályai: 

  • -Ha egy játékos sértő vagy negatív hozzászólásban részesíti a másik játékost vagy kedvencét és goromba viselkedést tanúsít, akkor kizárásra kerül.
  • -Saját képedet akárhányszor megoszthatod. DE CSAK a mi albumunkba feltöltött kép lájkjai érvényesek. 
  • - A nyertest, aki a legtöbb lájkot kapta, facebookon fogjuk megkeresni. Üzenetben kell majd jelentkeznie, hogy megbeszéljük, hogyan szeretné felhasználni az nyereményét. Abban az esetben, ha személyesen szeretné, ezt mi jelezzük a kiválasztott bolt vezetőjének, és utalványát ott felhasználhatja, ha a webáruházban szeretné levásárolni, akkor a kiválasztott termékek rendelésénél a megjegyzés rovatba kell jeleznie, hogy ön nyert majd ennek egyeztetése után kiküldjük a csomagot. 
  • - Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 3 nap alatt a második legtöbb lájkot kapó kép készítőjére száll a nyeremény. 
  • - A nyertes nyereményét 2017.03.15-ig használhatja fel.
...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Öltözz ki nap!

 

635886557531071372-1009885900 tumblr static bdj3tvirs5k4wgww44sc8k4kc
A sorozatfüggő, Így jártam anyátokkal imádók biztosan piros betűs ünnepként jegyzik fel a naptárba Október 13-át. Hiszen a sorozat öltönyös nőcsábásza ihlette ezt a napot. Világszerte szerveznek erre a napra eseményeket, ahol a megjelenés kötelező nyakkendőben! Csatlakozz te is és csípd ki magad csütörtökön. 

 

 

 

Ez alkalomból ajánlunk férfi vásárlóinknak szuper nyakkendő szetteket
IMG 3473
a 100% selyem nyakkendők hozzáillő mandzsetta gombbal tuti megjelenést biztosítanak majd ;) Rendeld meg most! 

http://belizonia.hu/search/result?setsearchdata=1&search_type=any&category_id=0&search=nyakkend%C5%91 IMG 3470


Emellett úriembereknek ajánljuk ezeket az elegáns bögréket csokornyakkendő mintával, melyek tökéletesen illenek ehhez a naphoz!

http://belizonia.hu/mr-es-mrs/mr-mrs-paros-bogre
http://belizonia.hu/mr-es-mrs/mr-mrs-paros-bogre-masnis160217152049160518110219

 

 

Jelenj meg csütörtökön belizoniás nyakkendőben;) Termékeinket webáruházunkban bármikor megrendelheted. Ne habozz!

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Mosoly

Képzeld csak, tudunk rólad valamit.

Kíváncsivá tettünk ugye? 

Nos, eláruljuk.

Biztosak vagyunk benne, hogy fontos Neked a nevetés. Az, hogy vidámnak lásd szeretteidet! Mi tudjuk hogyan érheted ezt el. Ebben nyújtunk neked most segítséget. Október 7.-e a mosoly világnapja, ez alaklomból ajánlunk Neked vicces termékeket melyekkel nem csak hogy felvidíthatod ismerőseidet de közös boldog perceket is szerzel magatoknak. 

A linkekre kattintva pillanatok alatt leadhatod rendelésed.

IMG 3094

 Nevettesd meg munkakerülő és nagyravágyó ismerőseidet.:D
Toronyóra lánccal (2150.-) és ne dolgozz öt után óra. (3550.-)
http://belizonia.hu/vicces-ajandekok/ne-dolgozz-ora
http://belizonia.hu/vicces-ajandekok/toronyora-lanccal

IMG 3093

Ha ismersz olyat akinek piszkos a fantáziája ;)
A legkényelmesebb párnák. (3350.-)
http://belizonia.hu/erotikus-ajandek/cicis-parna
http://belizonia.hu/erotikus-ajandek/futyis-parna

IMG 3095

Friss házasoknak, wc papír (1190.-) és persely (1490.-) a gyűjtögetéshez. 
http://belizonia.hu/vicces-ajandekok/persely-wc160120131448
http://belizonia.hu/eskuvo-leany-legenybucsu/hazassagi-wc-papir160219105132
http://belizonia.hu/eskuvo-leany-legenybucsu/kamaszutra-wc-papir

IMG 3310

És szex igen-nem párnák a pajkos pároknak :)
(1790.-) (1990.-)
http://belizonia.hu/erotikus-ajandek/szex-igen-nem-parna
http://belizonia.hu/erotikus-ajandek/szex-igen-nem-parna-szives


Mosolyra fel! Szóljon 7.-e a nevetésről és vidámságról. 
Rendelj tőlünk és szórd a boldogságot.:)

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
1 évesek!:)

14501895 875112719290991 1631801276 n

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Nevess!

Tökéletes ajándék névnapra!

Hazánkban szokás a születésnap mellett a névnapokat is ünnepelni. Sokan gondolják úgy, hogy a keresztnevünk befolyásolják a személyiségünket. Jó pár szülő ezért úgy választ, hogy egy általa kedvelt ismerősről vagy hírességről nevezi el a gyermekét.  Van, aki hálás lehet ezért, van, aki kevésbé. Ma már utónevek tömkelegéből választhatunk. A kismamáknak és kispapáknak jó keresgélést kívánunk!:)
 
Neves bögréink kitűnő választás tehát névnapra, vagy ha magadnak szeretnél egy igazán egyedi bögrét, amiből szürcsölgetheted majd a kakaódat, vagy a reggeli kávédat:)
13697164 1088264604542689 7270636943536152258 n

Keresd ki nálunk saját nevedet, és rendeld meg most! Nem kell sokat várnod rá hiszen a kiszállításunk hipergyors! 2-4 munkanapon belül már a kezedben lesz a csomag!

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Kezdődjön a mulatság!


Miért kéne, hogy az ősz borús legyen? Noha jön az esős idő és szomorkásabbak ilyenkor az emberek, nem kell nagyon elkeseredni. Mindenkinek jusson eszébe, hogy elkezdődtek a szüretelések, a szüreti felvonulások és az ezeket követő bálok időszaka. Sok hagyományőrző helységben még mai napig megrendezésre kerülnek szeptemberben vagy október elején ezek az események. Akik még nem vettek rész ilyenen, csak ajánlani tudjuk! 
A népies ruhákba öltözött lakók, a táncok, a szőlővivők, a borok, a lovasok, az ostorcsattogtatás, és persze a jó kedv. Mindez megfűszerezve a közösség összekovácsolódásával.

Mi imádjuk ezt az időszakot, na meg persze a finom borokat;)
Termékeink tükrözik is ezt! Boros kategóriánkban azonnal megrendelheted a boros üvegeket, poharakat melyekből sokkal jobban fog ízleni a szőlőlé. Nincs más dolgod, mint a kiválasztott terméket kosárba tenni. Majd adataidat megadva leadni a rendelést és várni, hogy megérkezzen a csomag:)

IMG 2523

Ugyanebben a mappában bortartóink is megrendelhetők. 

IMG 2522

És a táncos lányoknak ajánljuk, a gyönyörű gyöngysorokat.
Szerezd be most!:)

IMG 6385

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Értetek vagyunk!

Kedves Vásárlóink,
nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen rendelnek tőlünk! 

Köszönjük szépen, a bizalmat Mindenkinek!

Sikeres kategóriáink:
Lábtörlők
Itt az ősz, jönnek az esős idők de szerencsére nekünk rengeteg ötletes lábtörőink vannak, így tuti nem lesz behordva a sár a lakásba!;)
Borossöröspálinkáshorgászosvadászosvicces és még sorolhatnánk fajtáit.
Egyedi lábtörlőink még különlegesebbé is teszik mindezt! 
egy003

Ékszerek:
Szeptember 17-ig nálunk 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá csodálatos ékszereinkhez! Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. 
Dobd fel öltözéked egy egy szépséggel. 
IMG 1916

Törölközők:
Szerelmednek, apukádnak, anyukádnak, barátnőnek, horgászoknak. Mindenkinek minden alkalomra találsz nálunk egy-egy pamut törölközőt. Ezek mellett a sikeres, "köszönöm, hogy vagy nekem" és "attól kaptad aki a legjobban szeret" feliratokkal is vannak nálunk darabok.

 

IMG 1857

Rólunk mondták:
"Megbízható oldal :) 2 napon belül már nálam is volt a megrendelt ajándék, ami pontosan olyan volt mint a képeken. :) Csak ajánlani tudom!"
 "Kétségeim voltak az internetes rendeléssel kapcsolatban, mint minőségileg, mint megbízhatóságilag, de a lehető legpozitivabbat kellett csalódnom. Tökéletesen alkalmazkodtak az igényeimhez amit köszönök!:-)"
"Nagyon köszönöm a gyors kiszállítást, remek minőség, szuper ár! Ajánlani tudom mindnekinek! 

 
...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Belizonia napok!

Belizonia-napok!

2016.09.01.-09.17.
IMG 1512
 
Kedves vásárlóink, mint mindenki  mi is nagyon szomorúak vagyunk, hogy véget ér a nyár. Viszlát jó idő, viszlát nyaralás és helló iskola helló szürke hétköznapok. Azért annyira nem kell elszomorodni, hiszen nekünk van egy jó hírünk! Nyár záró akcióként 20% kedvezmény minden bizsura és acél ékszerre.

 

IMG 1514
http://belizonia.hu/bizsu

Igaz, hogy a nagy meleg hamarosan elvonul, de azért még nem kell kabátba bújni, így még mindig nagyon jól mutatnak majd ezek a színes és vidám nyakláncok, melyeket szettben rendelhetsz meg az oldalunkon. Ami még jobb, hogy elsejétől beszerezheted őket mindössze 1910Ft.-ért. Ne habozz hát!:)


IMG 1519
http://belizonia.hu/elegans-fem-ekszerek

A vidám és kissé bóhókásabb ékszereink mellett, a kifinomultabb elegánsabb vonalat is megtalálod kínálatunkban. Acél ékszereink tökéletesen passzolnak egy-egy csinos blúzhoz és szoknyához. Jó hír, hogy a Belizonia-napokon ezeket is 20% kedvezménnyel kaparinthatod meg, ha gyors vagy talán nem kapkodják el előled!;)

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
4 ok!:)

A bögre talán a leggyakrabban vásárolt ajándék. Ezt veszünk születésnapra, karácsonyra és számos más alkalomra. Talán ezért is gondolja az, ember hogy már-már unalmas lehet! Pedig nem! Mutatunk 4 okot, amiért még mindig tuti siker a bögrevásárlás!;)

 

Az első..
Romantikus film, forró kakaó, és igen a nagy ő. A nagy ő akivel osztozol minden egyes boldog és szomorú pillanaton. Miért ne osztozhatnátok egy szuper páros bögrén, ami az eszméletlen cuki. Nálunk szuper ilyen bögréket talál az ember.

13734678 1249011365122734 617470448 n

 

A második..
Hétfő reggel, mikor csak a kávé tart életben és az, hogy már csak 4-et kell aludni és újra péntek. Ugyan miért kéne ilyen szomorúnak lenni ezeken a reggeleken? Nem lenne jobb, ha egy pasi/csaj levetkőzne a reggeli kávé közben? Naná, hogy eszeveszett lenne. Teszünk róla, hogy ezt ne keljen a fantáziádra bíznod! Nincs más dolgod, mint berendelni tőlünk egy rendőr bácsit vagy ápoló nénit, aki a forró folyadéktól egyből ledobja az összes ruhát magáról! Még hogy bögre unalmas ajándék..;)

 

13819813 1249011358456068 1410958470 n

 

A harmadik..
Pöttyös bögre, csíkos bögre, szívecskés bögre, kék bögre, piros bögre…kinek kellenek ezek, ha lehet egy saját egyedi bögréd, ami tényleg csak a tiéd! A neveddel ellátott bögréből azt iszol majd amit csak szeretnél!:)

 

13694046 10201993585078079 172618427 o

 

A negyedik…
Nálunk rengeteg bögréből válogathatsz melynek nem csak az ára szuper, de hiper gyorsan, 2-4 munkanap alatt a tiéd is lehet.Találhatsz születésnapra, névnapra, a szerelmednek, anyukádnak, apukádnak, testvérednek, barátnődnek, motorosoknak, szakácsoknak és még sorolhatnánk..:) Na, jó nekünk a negyedik ok a kedvencünk. Csapatunk bármilyen kérdésre, kérésre szívesen válaszol. Keress minket bátran facebookon a webáruházon keresztül vagy telefonon! Rendelni ér, hajrá hajrá :)

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...