Belizonia, az ajándéksziget

Szerelmes ajándék

A tökéletes ajándék megtalálása nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha még friss a kapcsolat, hiszen még csak most ismerkedtetek össze. Talán egy közös ismerős hozott össze titeket, talán a Nilsay.hu online társkereső vagy csak a véletlennek köszönhető… Képesek vagytok akár órákig csetelni, és egyre több dolgot tudtok meg a másikról, mégsem ismeritek még egymást olyan jól? Hosszasan böngészitek egymás profilját, hogy minél több apróságot megtudjatok a másikról, de nem tudod, mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a másik számára? A kapcsolat e fázisában, nem kell nagyszabású ajándékokon törnöd a fejed. Elegendő egy apró plüssállat, egy kulcstartó vagy hasonló apróság, mellyel kifejezheted azt, hogy fontos a másik a számodra. Ha nem mondtátok még el egymásnak, hogy mit is éreztek pontosan, megteheted ezt akár egy kedves szivecskés párnával, macival vagy egyéb „szeretlek” vagy „I love you” feliratú ajándékkal is, de ha korainak éreznéd a vallomást, akkor is találsz megfelelő ajándékot akár a szerelmes ajándékaink között is.szerelmes kulcstartó

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ajándék horgászoknak

Szenvedélyes horgászoknak kitűnő meglepetés lehet egy horgász ajándék, legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más ünnepről.

Tökéletes választás lehet egy feliratos bögre, egy párna vagy akár egy póló. De egy-egy nagy fogás után igazán ötletes horgász ajándék lehet egy pálinkás szett és flaska vagy pedig egy vicces korsó. Hisz a sikeres napot meg kell ünnepelni valahogy.

    

A hölgyek egy vicces horgász lábtörlővel is megajándékozhatják párjukat, mely szerelmükről tanúskodik. Így a betérő vendégek is tudni fogják, hogy nem egy magányos horgász lakik a házban.

 

Akármelyiket is válaszd, mindegyik remek ajándék horgászoknak. Látogass el weboldalunkra, válaszd ki a kedvencedet és mi pár napon belül kiszállítjuk neked. 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Neves bögre ajándékba

 

Barátod, rokonod névnapja közeleg, és még nem tudod, mivel ajándékozd meg? Mi a neves bögrét ajánljuk most Neked, amely tökéletes választás erre az ünnepre.

Női ismerősödet, szerettedet Katalinnak vagy Erzsébetnek hívják? Lepd meg egy neves bögrével! Ne hagyd az utolsó pillanatra, rendeld meg most, hisz névnapjuk vészesen közeleg.

 

Legyen szó női vagy férfinévről, nálunk megtalálod azt, amelyikre szükséged van. A neves bögre által mindenki tudni fogja, hogy kinek a tulajdonában áll.

 

A neves bögre tökéletes választás névnapra, de akár születésnapkor vagy karácsonykor is megállja helyét. Válaszd bármelyiket, mi pár nap múlva kiszállítjuk Neked.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ajándék Nagypapáknak

 

Biztosak vagyunk benne, hogy minden családban van egy személy, akinek rengeteget köszönhetünk: Valaki, akinek kisgyermek korunkban a térdén ülve hallgattuk a történeteit. Valaki, aki sosem volt rest játszani velünk. Valaki, akinek mindig számíthattunk a támogatására. Ő a nagypapa! Köszönetképp a gondoskodásért és a szeretetért, összeválogattunk jó pár ötletet, hogy alkalom adtán meg tudjátok lepni őt.

Egy kötény, amin a legjobb papa felirat díszeleg ötletes ajándék nagypapának, aki a konyha és a grill szerelmese

 


Nagypapád szeret teázni vagy kávézni? Lepd meg őt egy bögrével, amin a „Legjobb papa” felirat olvasható.

 

 

Remek ajándék nagypapának még egy hűtőmágnes vagy egy kulcstartó is, hiszen ha ránéz a meglepetésre, biztos, hogy egyből Te jutsz az eszébe.

Ne feledjük a kifejezetten hasznos ajándékokat sem, mint például egy elegáns toll egy kedves felirattal, de akár egy póló is kedves ajándék a nagypapa számára, amin az olvasható, hogy ő egy fantasztikus nagyapa.

Nagypapád szereti az összejöveteleket? Akkor itt egy nagyszerű ajándék! Szerezz be egy Jófajta pálinkás szettet, ami 6 feles poharat és egy üveget tartalmaz.

 

 

 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ajándék nagymamának

 

Egy nagymamának az unokája az egyik legfontosabb személy az életében, akire büszke, és akit el tud kényeztetni. Rengeteg ötletünk van, amivel kifejezhetjük hálánkat. Íme, néhány ajándék nagymamának:

A sütijeiről és főztjéről híres nagymamának szüksége van egy kötényre. Ha pedig az unokájától kapja, még a süti is finomabb lesz tőle. Hisz egy nagymama mindenféle finomsággal készül, ha meglátogatja kedvenc kis unokája. 

Ha pedig a süteményeknél járunk, a kötény mellé ajándékozhatunk egy tálaló tányért is lapáttal, mellyel szívesen fogja fogadni vendégeit és büszkén újságolhatja, hogy szeretett unokája lepte meg vele. 

 

 

Hogy ne csak a konyhában emlékeztessük nagymamánkat, mennyire szeretjük, ajándékozzunk egy ’ Legjobb mama’ feliratú törölközőt neki.  Így reggel-este melegség önti majd el a szívét, hogy ilyen szeretetre méltó unokája van. 

Bármelyik ajándék nagymamának megállja a helyét szülinapkor, névnapkor vagy karácsonykor. Hidd el, mindegyiket büszkén fogja mutogatni barátainak.

Rendeld meg weboldalunkról és mi pár napon belül kiszállítjuk neked.

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ajándék barátnőnek

Szülinap? Névnap? Ráadásul a legjobb barátnődről van szó? Ha különleges vagy kreatív ajándék barátnőnek, akkor nálunk a helyed, hisz itt megtalálod a legjobbat számára, amivel megerősítheted a baráti köteléketeket. Most ajánlunk számodra néhányat a sok közül, amivel meglepheted.

Mit szólsz például egy szép feliratos tollhoz? Jó választás, remek ajándék barátnőnek, mivel ezzel kifejezed, hogy mennyire megbízol benne, hisz minden titkodat megosztod vele. A legjobb benne, hogy érintőképernyős telefont vagy táblagépet is tud kezelni vele, a tetején található részével.

 

 

Talán a legmegszokottabb ajándék barátnőnek egy aranyos bögre. Barátnőd teázás vagy kávézás közben mindig emlékezni fog, kitől is kapta és kire számíthat leginkább. Több különböző színben és felirattal találsz belőle a weboldalon. De bármelyiket is válaszd, tudni fogja mennyit jelent számodra. 

Ha szeret sütni, főzni figyelmedbe ajánljuk ezt a remek sütőkesztyűt. Így ha esetleg odaégne valami a konyhában, nem fog elkeseredni, mert tudja, hogy mindig van, aki mellette áll. Csajos színe, pedig minden napját feldobja majd.

Látogass el weboldalunkra és válaszd ki azt, amelyik a legjobban illik barátnődhöz. Mi pedig néhány napon belül kiszállítjuk Neked.

 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Évfordulós ajándékötletek

Az évforduló az egyik olyan ünnep, amikor elmondhatjuk, kimutathatjuk párunknak, mennyire szeretjük is őt és hálásak vagyunk, hogy van nekünk. Ilyenkor általában mindenkinek az évfordulós ajándék körül forog az agya, hogy a szeretet mellett mivel is lehetne meglepni a másikat.

Nos, ha a pár női tagjáról van szó, rögtön valami ékszer jut az eszünkben. Egy szép nyakláncnak, karkötőnek vagy például ennek a rézötvözet fülbevalónak ugyanis senki nem tud ellenállni. Főleg ha az minden alkalommal viselhető. 

 

Férfiak esetében választhatunk olyan évfordulós ajándékot, amely nem hiányozhat egy férfi gardróbjából sem, mégpedig a nyakkendő. Erre minden férfinak szüksége van, és akár az évfordulós vacsorához is fel tudja venni.

 

Ha azonban nem konkrétan férfinak vagy nőnek szánt meglepetést szeretnénk, számtalan olyan ajándékot adhatunk, mellyel a szeretetünket fejezhetjük ki. Egy feliratos bögre például tökéletes választás, amiről a reggeli kávézáskor is eszünkbe jut szerelmünk.

 

Akármelyik mellett is döntesz, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes évfordulós ajándékot párod számára.

 

Nézz körül weboldalunkon és néhány napon belül kézhez kapod a kiválasztott terméket!

 

 

 

 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
„I Love You” párna őrzi szeretteid álmát

Szeretetünk vagy szerelmünk kifejezésére millió dolog alkalmas, a magányos éjszakák eltöltése ellen viszont kevés gyógyír akad. A kispárnánkkal szőtt barátságod szorosabbá válik minden szundi alkalmával, de ez tovább fokozható egy „I Love You” üzenetű kedves párnával, mely hamar a szívedbe lopja magát. Pláne ha attól kapod, akitől a legjobban örülnél az apró gesztusnak. A párna egy bensőséges ajándék, amely az erős kötelékek szilárdítására lett kitalálva. Lefekvéskor így máris a gondolataidba furakszik ez a valaki, és az álomba szenderülés is bárány számolgatás nélkül sikerül.

 

szerelmes ajándék            I love you párna

 

Éveken át elkísér ez a puha vánkos, mely a legszebb élményeiteket idézi. Különleges alkalmakra remek ajándék, de a hétköznapok forgatagában is tolmácsolja az érzéseket az ajándékozott felé, akinek azI Love You” párna egy kicsit mindig megállítja az időt, és felszínre hozza az együtt töltött idő legkedvesebb emlékeit.

Ruházz be egy ilyen trendi párnába, és juttasd el annak, aki a legjobban megérdemli. Aki pedig a te szeretetedre érdemes, biztosan örül majd egy I Love You párnának.

Ha meggyőztünk, válaszd ki a legimpozánsabbat, hogy néhány nap múlva a szívednek kedves személy már önfeledten szorongathassa heves köszönetek kíséretében :)

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Bögre születésnapra, miért is ne?

A születésnapok minden évben különleges eseményt képviselnek, és valljuk be, mi is örülünk, ha gondolnak ránk szeretteink ezen a napon. Adni természetesen mindig jobb, ezért jó, ha még időben gondoskodunk a potenciális szülinapos ajándékáról.

Sokszor valami igazán nagyot szeretnénk, ami hatalmasat durran, de idővel rájövünk, hogy nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot. Ezért jó ötlet lehet, ha egy nagy volumenű kedvesség helyett több, stílusos, bájos ajándékkal operálunk a születés évfordulóján. A mennyiség ez esetben nem mehet a minőség rovására, és megóvjuk az ünnepeltet is attól, hogy mosolyt kelljen erőltetni az arcára a be nem vált drága ajándék láttán. Egy szemrevaló bögre születésnapra egy lehet az ilyen ajándékok közül. A bögre praktikus termék, jól fest az íróasztal bármely szegletén egy-egy személyesebb üzenetet hordozva az oldalán, az apró kacataink tárolására is alkalmas, de a kedvenc kávénk vagy teánk szürcsölgetéséhez is ideális ajándék.

Mr Mrs bögre, Belizonia főnökös bögre, Belizonia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így remek döntés az egyéb ajándékok mellett a bögre születésnapra. Oldalunkon számos témában feliratokat, képeket tartalmazó különleges termékeket találsz, ne várj az utolsó percig a beszerzésükkel! A családtagok, munkatársak, barátok vagy barátnők számára is pillanatok alatt juthatsz hozzá néhány mutatós darabhoz. A sablonos ajándékok nem a mi asztalunk, termékeink nagy része teljesen egyedi, így a vásárlók körében is a legfelkapottabb termékkategóriák között van a feliratos bögre születésnapra.

 

 

kakis emoji bögre

 

 

Dobd fel a születésnapi ajándékcsomagod vicces, menő vagy kreatív bögrével, hogy a fontos esemény eljövetelével ne kelljen kínosan az ujjaidat tördelni a meglepetés híján.

Látogass el webáruházunkba, és juss hozzá a kiválasztott ajándékhoz néhány napon belül!

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Vicces lábtörlő – az üdvözlés első fázisa

A lábtörlő önmagában is egy hasznos kis eszköz, pláne ha a tisztaság a mindenünk otthonunkban. Ismerős az a kellemetlen helyzet, amikor rá kell szólni a vendégre - akár egy kisgyermekre -, hogy „töröld meg kérlek a tappancsaid!” mielőtt betévedne? Ez a protokoll megkönnyíthető egy vicces lábtörlő beszerzésével, amely felhívja magára a figyelmet a betoppanás pillanatában. Nem beszélve arról, hogy mosolyt is csal az érkező arcára, pláne ha egy személyes üzenetet is közöl.

Egyszóval, már itt megtörténik a kapcsolatteremtés a vendéggel, ami sokszor hasznos lehet. Idegenek érkezésénél is pozitív töltettel indul az interakció, egyből láthatják, hogy itt ki is lakik, és ez a személy nem mellékesen a humorra is vevő. Tehát megtörjük a jeget, sőt, még a higiéniára is felhívjuk a figyelmet, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik lesz a kiválasztott vicces lábtörlő.

 

sört hoztál vicces lábtörlő

 

Házi kedvenc tartása esetén egyértelmű választás a kutyás-macskás poénos lábtörlő, de ha a ház ura történetesen horgász vagy nagy focirajongó, az ideális lábtörlő már csak rá vár. Persze a finom italok kedvelői is tudathatják a vendéggel, hogy mire vágyik az ízlésük: „Sört hoztál”, „Bort hoztál?” feliratú vicces lábtörlők már az ismerősi státuszt átlépve jelzik, hogy mi is lenne a legjobb ajándék a vendéglátónak. A hívatlan vendégek távoltartása céljából is találhatunk egy tréfás lábtörlőt, mely a vadászok szokásaival üzen a lakás elé tévedőnek.

csontot hoztál vicces lábtörlő

A választék tehát széles, stílustól és személyiségtől függően lehet szemezgetni készletünkből.

Árukínálatunk az év folyamán gyakorta újul, így érdemes sűrűn látogatni weboldalunk, és időben lecsapni a legkreatívabb termékekre, mert a népszerű ajándékok bizony hamar elkelnek.

Ne várj te sem, amíg késő lesz, biztosíts egy szelet jókedvet az üdvözléshez!

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ballagás és iskolakezdés

 

Ballag már a véndiák tovább tovább…

Ti pedig ballagjatok az oldalunkra, ahol ballagási bögrével, az

idő múlását szimbolizáló homokórával vagy ballagó plüss bagollyal is

kedveskedhettek az iskolát elvégzőknek.

Iskolakezdőknek tökéletes ajándék lehet egy "Elsős lettem" vagy

egy "Irány az iskola" párna.

 

                                  IMG 7926     IMG 7927
                                                         

B281 E b  k  s  boldog 800x600

Ballagás vagy iskolakezdés, a tanárok óvónénik és dadusok

fáradozásairól se feledkezzünk meg! 

Egy "legjobb tanárnak" párna, egy dadusokat méltányoló vagy egy

"legjobb óvónéni" bögre is remek kifejezése

lehet a hálánknak.

 

IMG 7928     IMG 7925

 

      

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A szerelmesek napja!:)

Valentin nap!
Február 14-e, csodálatos keddi napra fog esni idén. Egyre elterjedtebb a szerelmesekről szóló ünnep nálunk is. Fogadjunk, hogy te is megteszel mindent, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ínycsiklandó vacsorát főzöl, vagy egy csodaszép étterembe foglalsz helyet. Felveszed a legszebb ruhádat, a legdögösebb alsóval. A házat rendbe teszed, gyertyák mindenhol, esetleg rózsaszirom. Eltünteted ebből az egyszerű keddi napból a hétköznapi dolgokat, és egy varázslatos atmoszférát teremtesz kettőtöknek. Megünnepelitek, hogy ebből a rengeteg emberből a világon ti mégis egymásra találtatok. Apró szerelmes üzenetek, hívások egész nap, mintha sose jönne el az este. De mégis eltelik a nap és végre találkoztok. Kezdődhet a romantika. Finom vacsora, szeretetteljes pillantások, könnyekig megható lágy zene… de várjunk csak, valamit elfelejtettél!! Hiszen nincsen szerelmes ajándék, a nagy forgatagban kiment a fejedből, pedig ő épp egy hatalmas dobozt nyújt feléd szivecskés csomagolásban nagy masnival.  Most mégis mit teszel???

emojis ajándékok
 Ne aggódj ez csak egy rossz álom, hiszen te már rég megrendelted a tökéletes ajándékot a www.belizonia.hu oldalon.  Hatalmas választékunkból több kategóriából válogattál Valentin napi ajándékokból. A szerelmes ajándékok közül olyat választottál, ami pezsgő szerelmedet közvetítim, a Mr. és Mrs. ajándékkal pedig kapcsolatotok megrendíthetetlenségét jelezted kedvesednek. Sőt a forróbb pillanatokhoz az erotikus ajándékok közül is találtál megfelelőt a vonzalmad kifejezésére ;) Ráadásul a macera sem volt nagyhiszen néhány perc alatt leadtad a rendelésed, és két munkanapot követően már át is vehetted őket. Gondosan becsomagoltad és folytatódhat az immár mesés pillanat…

ajándék szerelmeseknek

Szóval a lágy zene.. az ajándékosztás, aminek mindketten nagyon-nagyon örültök, de már alig várjátok, hogy kevesebb legyen a textil és több az intenzitás. Tökéletes zárást adtok az estének, majd folytatjátok a hetet visszatérve az óriáskerék forgatagába. De mégis bennetek él még évekig az a gyönyörű keddi nap, és erre emlékeztetni fog titeket az a szerelmi ajándék is, amit egymásnak szántatok.:)

mr és mrs törölköző

 

Örülünk, hogy a Belizonia csapata hozzájárulhat a szép emlékekhez. 


Köszönjük ha minket választassz, garantáltan nem fogsz csalódni. 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...