Belizonia, az ajándéksziget

„I Love You” párna őrzi szeretteid álmát

Szeretetünk vagy szerelmünk kifejezésére millió dolog alkalmas, a magányos éjszakák eltöltése ellen viszont kevés gyógyír akad. A kispárnánkkal szőtt barátságod szorosabbá válik minden szundi alkalmával, de ez tovább fokozható egy „I Love You” üzenetű kedves párnával, mely hamar a szívedbe lopja magát. Pláne ha attól kapod, akitől a legjobban örülnél az apró gesztusnak. A párna egy bensőséges ajándék, amely az erős kötelékek szilárdítására lett kitalálva. Lefekvéskor így máris a gondolataidba furakszik ez a valaki, és az álomba szenderülés is bárány számolgatás nélkül sikerül.

 

iloveyou            ájlávjú

 

Éveken át elkísér ez a puha vánkos, mely a legszebb élményeiteket idézi. Különleges alkalmakra remek ajándék, de a hétköznapok forgatagában is tolmácsolja az érzéseket az ajándékozott felé, akinek azI Love You” párna egy kicsit mindig megállítja az időt, és felszínre hozza az együtt töltött idő legkedvesebb emlékeit.

Ruházz be egy ilyen trendi párnába, és juttasd el annak, aki a legjobban megérdemli. Aki pedig a te szeretetedre érdemes, biztosan örül majd egy I Love You párnának.

Ha meggyőztünk, válaszd ki a legimpozánsabbat, hogy néhány nap múlva a szívednek kedves személy már önfeledten szorongathassa heves köszönetek kíséretében :)

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Bögre születésnapra, miért is ne?

A születésnapok minden évben különleges eseményt képviselnek, és valljuk be, mi is örülünk, ha gondolnak ránk szeretteink ezen a napon. Adni természetesen mindig jobb, ezért jó, ha még időben gondoskodunk a potenciális szülinapos ajándékáról.

Sokszor valami igazán nagyot szeretnénk, ami hatalmasat durran, de idővel rájövünk, hogy nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot. Ezért jó ötlet lehet, ha egy nagy volumenű kedvesség helyett több, stílusos, bájos ajándékkal operálunk a születés évfordulóján. A mennyiség ez esetben nem mehet a minőség rovására, és megóvjuk az ünnepeltet is attól, hogy mosolyt kelljen erőltetni az arcára a be nem vált drága ajándék láttán. Egy szemrevaló bögre születésnapra egy lehet az ilyen ajándékok közül. A bögre praktikus termék, jól fest az íróasztal bármely szegletén egy-egy személyesebb üzenetet hordozva az oldalán, az apró kacataink tárolására is alkalmas, de a kedvenc kávénk vagy teánk szürcsölgetéséhez is ideális ajándék.

Mr Mrs bögre, Belizonia főnökös bögre, Belizonia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így remek döntés az egyéb ajándékok mellett a bögre születésnapra. Oldalunkon számos témában feliratokat, képeket tartalmazó különleges termékeket találsz, ne várj az utolsó percig a beszerzésükkel! A családtagok, munkatársak, barátok vagy barátnők számára is pillanatok alatt juthatsz hozzá néhány mutatós darabhoz. A sablonos ajándékok nem a mi asztalunk, termékeink nagy része teljesen egyedi, így a vásárlók körében is a legfelkapottabb termékkategóriák között van a feliratos bögre születésnapra.

 

 

kakis emoji bögre

 

 

Dobd fel a születésnapi ajándékcsomagod vicces, menő vagy kreatív bögrével, hogy a fontos esemény eljövetelével ne kelljen kínosan az ujjaidat tördelni a meglepetés híján.

Látogass el webáruházunkba, és juss hozzá a kiválasztott ajándékhoz néhány napon belül!

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Vicces lábtörlő – az üdvözlés első fázisa

A lábtörlő önmagában is egy hasznos kis eszköz, pláne ha a tisztaság a mindenünk otthonunkban. Ismerős az a kellemetlen helyzet, amikor rá kell szólni a vendégre - akár egy kisgyermekre -, hogy „töröld meg kérlek a tappancsaid!” mielőtt betévedne? Ez a protokoll megkönnyíthető egy vicces lábtörlő beszerzésével, amely felhívja magára a figyelmet a betoppanás pillanatában. Nem beszélve arról, hogy mosolyt is csal az érkező arcára, pláne ha egy személyes üzenetet is közöl.

Egyszóval, már itt megtörténik a kapcsolatteremtés a vendéggel, ami sokszor hasznos lehet. Idegenek érkezésénél is pozitív töltettel indul az interakció, egyből láthatják, hogy itt ki is lakik, és ez a személy nem mellékesen a humorra is vevő. Tehát megtörjük a jeget, sőt, még a higiéniára is felhívjuk a figyelmet, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik lesz a kiválasztott vicces lábtörlő.

 

sört hoztál lábtörlő

 

Házi kedvenc tartása esetén egyértelmű választás a kutyás-macskás poénos lábtörlő, de ha a ház ura történetesen horgász vagy nagy focirajongó, az ideális lábtörlő már csak rá vár. Persze a finom italok kedvelői is tudathatják a vendéggel, hogy mire vágyik az ízlésük: „Sört hoztál”, „Bort hoztál?” feliratú vicces lábtörlők már az ismerősi státuszt átlépve jelzik, hogy mi is lenne a legjobb ajándék a vendéglátónak. A hívatlan vendégek távoltartása céljából is találhatunk egy tréfás lábtörlőt, mely a vadászok szokásaival üzen a lakás elé tévedőnek.

csontot hoztál lábtörlő

A választék tehát széles, stílustól és személyiségtől függően lehet szemezgetni készletünkből.

Árukínálatunk az év folyamán gyakorta újul, így érdemes sűrűn látogatni weboldalunk, és időben lecsapni a legkreatívabb termékekre, mert a népszerű ajándékok bizony hamar elkelnek.

Ne várj te sem, amíg késő lesz, biztosíts egy szelet jókedvet az üdvözléshez!

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Ballagás és iskolakezdés

 

Ballag már a véndiák tovább tovább…

Ti pedig ballagjatok az oldalunkra, ahol ballagási bögrével, az

idő múlását szimbolizáló homokórával vagy ballagó plüss bagollyal is

kedveskedhettek az iskolát elvégzőknek.

Iskolakezdőknek tökéletes ajándék lehet egy "Elsős lettem" vagy

egy "Irány az iskola" párna.

 

                                  IMG 7926     IMG 7927
                                                         

B281 E b  k  s  boldog 800x600

Ballagás vagy iskolakezdés, a tanárok óvónénik és dadusok

fáradozásairól se feledkezzünk meg! 

Egy "legjobb tanárnak" párna, egy dadusokat méltányoló vagy egy

"legjobb óvónéni" bögre is remek kifejezése

lehet a hálánknak.

 

IMG 7928     IMG 7925

 

      

 

www.belizonia.hu

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
A szerelmesek napja!:)

Valentin nap!
Február 14-e, csodálatos keddi napra fog esni idén. Egyre elterjedtebb a szerelmesekről szóló ünnep nálunk is. Fogadjunk, hogy te is megteszel mindent, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ínycsiklandó vacsorát főzöl, vagy egy csodaszép étterembe foglalsz helyet. Felveszed a legszebb ruhádat, a legdögösebb alsóval. A házat rendbe teszed, gyertyák mindenhol, esetleg rózsaszirom. Eltünteted ebből az egyszerű keddi napból a hétköznapi dolgokat, és egy varázslatos atmoszférát teremtesz kettőtöknek. Megünnepelitek, hogy ebből a rengeteg emberből a világon ti mégis egymásra találtatok. Apró szerelmes üzenetek, hívások egész nap, mintha sose jönne el az este. De mégis eltelik a nap és végre találkoztok. Kezdődhet a romantika. Finom vacsora, szeretetteljes pillantások, könnyekig megható lágy zene… de várjunk csak, valamit elfelejtettél!! Hiszen nincsen szerelmes ajándék, a nagy forgatagban kiment a fejedből, pedig ő épp egy hatalmas dobozt nyújt feléd szivecskés csomagolásban nagy masnival.  Most mégis mit teszel???

emojis ajándékok
 Ne aggódj ez csak egy rossz álom, hiszen te már rég megrendelted a tökéletes ajándékot a www.belizonia.hu oldalon.  Hatalmas választékunkból több kategóriából válogattál Valentin napi ajándékokból. A szerelmes ajándékok közül olyat választottál, ami pezsgő szerelmedet közvetítim, a Mr. és Mrs. ajándékkal pedig kapcsolatotok megrendíthetetlenségét jelezted kedvesednek. Sőt a forróbb pillanatokhoz az erotikus ajándékok közül is találtál megfelelőt a vonzalmad kifejezésére ;) Ráadásul a macera sem volt nagyhiszen néhány perc alatt leadtad a rendelésed, és két munkanapot követően már át is vehetted őket. Gondosan becsomagoltad és folytatódhat az immár mesés pillanat…

ajándék szerelmeseknek

Szóval a lágy zene.. az ajándékosztás, aminek mindketten nagyon-nagyon örültök, de már alig várjátok, hogy kevesebb legyen a textil és több az intenzitás. Tökéletes zárást adtok az estének, majd folytatjátok a hetet visszatérve az óriáskerék forgatagába. De mégis bennetek él még évekig az a gyönyörű keddi nap, és erre emlékeztetni fog titeket az a szerelmi ajándék is, amit egymásnak szántatok.:)

mr és mrs törölköző

 

Örülünk, hogy a Belizonia csapata hozzájárulhat a szép emlékekhez. 


Köszönjük ha minket választassz, garantáltan nem fogsz csalódni. 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Visszaszámlálás elkezdődött:)

30 nap karácsonyig!


karácsonyi bögrék

Képzeld el…reggel van...még aludhatnál ugyan, de valamiért már nem tudsz,valami körül vesz. Egy olyan érzés, hogy ma valami más, ma valahogy minden egy kicsit szebb, ma egy kicsit mindenkit jobban szeretsz. Felkelsz, készülsz, izgulsz, pakolsz, díszítesz, sütsz, főzöl.. mindenki a maga módján készül az estére. Gondosan becsomagolod még az utolsó ajándékot is, bele csempészve sok-sok szeretetet is és reménységet. Reménységet, hogy az ajándék célba ér. Reménységet, hogy örömet szerzel valakinek vele. Az a legszebb ebben a napban, hogy egy évben egyszer végre másokért vagyunk, elengedjük pár napra az én központú világunkat, és teljes szívvel, lélekkel dolgozunk azért, hogy tetsszen az ajándékunk, hogy mindenki finomnak találja a sütinket, hogy meglátogassuk a rokonokat, akikre egész évben nincs időnk, hogy végig gondoljuk kik is azok, akiket igazán szeretünk, és mellettünk vannak az év minden napján.  Az a csodálatos érzés, mikor este mosollyal az arcunkon fekszünk le, hiszen ez a pár nap csak rólunk szól, együtt az emberekkel, akik az életünk részei.


karácsonyfa alakú díszÉs ami a legjobb, már csak 30 napot kell várni erre a hatalmas csodára.!:)
Rendelj tőlünk szeretteidnek az ünnepekre! Karácsonyi mappánk folyamatosan bővül, és biztosan titeket is elvarázsolnak majd a gyönyörű termékek.:)

 

 karácsonyi feliratos díszpárnák

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Játékszabályzat

Nyereményjáték szabályai: 

 

  • -Ha egy játékos sértő vagy negatív hozzászólásban részesíti a másik játékost vagy kedvencét és goromba viselkedést tanúsít, akkor kizárásra kerül.
  • -Saját képedet akárhányszor megoszthatod. DE CSAK a mi albumunkba feltöltött kép lájkjai érvényesek. 
  • - A nyertest, aki a legtöbb lájkot kapta, facebookon fogjuk megkeresni. Üzenetben kell majd jelentkeznie, hogy megbeszéljük, hogyan szeretné felhasználni az nyereményét. Abban az esetben, ha személyesen szeretné, ezt mi jelezzük a kiválasztott bolt vezetőjének, és utalványát ott felhasználhatja, ha a webáruházban szeretné levásárolni, akkor a kiválasztott termékek rendelésénél a megjegyzés rovatba kell jeleznie, hogy ön nyert majd ennek egyeztetése után kiküldjük a csomagot. 
  • - Amennyiben a nyertes nem jelentkezik 3 nap alatt a második legtöbb lájkot kapó kép készítőjére száll a nyeremény. 
  • - A nyertes nyereményét 2017.03.15-ig használhatja fel.
...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Öltözz ki nap!

 


A sorozatfüggő, Így jártam anyátokkal imádók biztosan piros betűs ünnepként jegyzik fel a naptárba Október 13-át. Hiszen a sorozat öltönyös nőcsábásza ihlette ezt a napot. Világszerte szerveznek erre a napra eseményeket, ahol a megjelenés kötelező nyakkendőben! Csatlakozz te is és csípd ki magad csütörtökön. 

 

 

 

Ez alkalomból ajánlottak ezek a szuper férfi nyakkendő szettek.

 

nyakkendők
A 100% selyem nyakkendők hozzáillő mandzsetta gombbal tuti megjelenést biztosítanak majd ;)

Vess egy pillantást kék csíkos vagy fekete pöttyös elegáns nyakkendőinkre is! Ha valamelyik elnyerte a tetszésed, rendeld meg most!

 

 

 

mr és mrs ajándékok

 

 

 

Emellett úriembereknek ajánljuk az elegáns bögréket csokornyakkendő mintával, vagy a Mr. ajándékok bármelyikét, melyek tökéletesen illenek ehhez a naphoz!

 

 

 

 

Jelenj meg csütörtökön belizoniás nyakkendőben;) Termékeinket webáruházunkban bármikor megrendelheted. Ne habozz!

 

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Mosoly

Képzeld csak, tudunk rólad valamit.

Kíváncsivá tettünk ugye? 

Nos, eláruljuk.

Biztosak vagyunk benne, hogy fontos Neked a nevetés. Az, hogy vidámnak lásd szeretteidet! Mi tudjuk hogyan érheted ezt el. Ebben nyújtunk neked most segítséget. Október 7.-e a mosoly világnapja, ez alaklomból ajánlunk Neked vicces termékeket melyekkel nem csak hogy felvidíthatod ismerőseidet de közös boldog perceket is szerzel magatoknak. 

 

Sörkedvelőknek például vicces nyakkendő csalhat mosolyt az arcára.

 

Ha ismersz olyat, akinek piszkos a fantáziája akkor az erotikus ajándékok között keresgélj ;)

A legkényelmesebb párnák. (3350.-)


pároknak ajándék

 

Friss házasoknak, wc papír (1190.-), legjobb feleség vagy legjobb férj papucs.

 

szex igen nem párna

És szex igen-nem párna a pajkos pároknak :) 

(1990.-)


Mosolyra fel! Szóljon 7.-e a nevetésről és vidámságról. 
Rendelj tőlünk és szórd a boldogságot.:)

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
1 évesek!:)

Belizonia születésnap

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Nevess!

Tökéletes ajándék névnapra!

Hazánkban szokás a születésnap mellett a névnapokat is ünnepelni. Sokan gondolják úgy, hogy a keresztnevünk befolyásolják a személyiségünket. Jó pár szülő ezért úgy választ, hogy egy általa kedvelt ismerősről vagy hírességről nevezi el a gyermekét.  Van, aki hálás lehet ezért, van, aki kevésbé. Ma már utónevek tömkelegéből választhatunk. A kismamáknak és kispapáknak jó keresgélést kívánunk!:)
 
Egy neves bögre kitűnő választás tehát névnapra, vagy ha magadnak szeretnél egy igazán egyedi bögrét, amiből szürcsölgetheted majd a kakaódat, vagy a reggeli kávédat:)
neves bögre

Keresd ki nálunk saját nevedet, és rendeld meg most! Nem kell sokat várnod rá hiszen a kiszállításunk hipergyors! 2-4 munkanapon belül már a kezedben lesz a csomag!

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...
Kezdődjön a mulatság!


Miért kéne, hogy az ősz borús legyen? Noha jön az esős idő és szomorkásabbak ilyenkor az emberek, nem kell nagyon elkeseredni. Mindenkinek jusson eszébe, hogy elkezdődtek a szüretelések, a szüreti felvonulások és az ezeket követő bálok időszaka. Sok hagyományőrző helységben még mai napig megrendezésre kerülnek szeptemberben vagy október elején ezek az események. Akik még nem vettek rész ilyenen, csak ajánlani tudjuk! 
A népies ruhákba öltözött lakók, a táncok, a szőlővivők, a borok, a lovasok, az ostorcsattogtatás, és persze a jó kedv. Mindez megfűszerezve a közösség összekovácsolódásával.

Mi imádjuk ezt az időszakot, na meg persze a finom borokat;)
Termékeink tükrözik is ezt! Boros kategóriánkban azonnal rendelhetőek boros szettek, üvegek vagy akár poharak, melyekből sokkal jobban fog ízleni a szőlőlé. De a bor mellett a sörös vagy a pálinkás kategóriában is rátalálhatsz a legjobb termékekre a jókedv emelésére. Nincs más dolgod, mint a kiválasztott terméket kosárba tenni. Majd adataidat megadva leadni a rendelést és várni, hogy megérkezzen a csomag:)

boros szettek

A boros kategóriában leveles bortartónk is megrendelhető. 

boros szettek, bortartó

És a táncos lányoknak ajánljuk, a gyönyörű gyöngysorokat.
Szerezd be most!:)

bizsuk, nyaklánc

...az írás még folytatódik, olvasd tovább...
Tovább olvasom...